blog nummer 1

POSTED BY   Jeffrey Kooij
8 september 2017

Tekst! de Schurk is geeeeeek op tekst. Hij raakt er snel in verzand, maar dat kan ook veel te maken hebben met het dagdromen waar hij grote aanleg voor heeft, het kan soms lijken of er zo hard op geperst moet worden alsof het een drol is die scheef is komen te liggen… Daarnaast is grammatica soms ook wel zo ontiegelijk moeilijk dat hij er het geduld niet voor kan opbrengen!

Wel nu zijn we dus op een punt beland dat de blog-pagina van start is gegaan en daarmee is de site wel redelijk compleet! (er is nog een optie om een webshop aan deze kermis toe te voegen, maar  ik weet nog niet of ik daar wel zin in heb.) Er liggen nog wat beelden op de plank die een deze weken online komen en op deze pagina zal er zo nu en dan een nieuw stuk tekst worden toegevoegd. Kun je lekker lezen als je het uitzicht in de trein te saai vindt! ; ) Ook zal ik hier oud werk of ander werk posten. Dat zijn dan dus geen teksten, misschien is dat uitzicht dan zo slecht nog niet!

Oja, ik had ooit nog een verhaal belooft waarom ik nu een nieuw logo heb, he….? Komt eraan.

0

You may also like

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *