Een nieuw logo

12 oktober 2017

Ik had een best aardig logo, met een website die aller simpelst in elkaar gedraait was door een maat.

Al die sites waar je zelf een website in elkaar kan draaien -met reclame erbij- vond ik maar veel te ingewikkeld en dan die reclame! Dus vroeg ik een maatje of hij iets kon maken. Ik had ten slotte alleen maar een paar pagina’s nodig waar ik wat foto’s op kon laten zien! (dit was overgens in de tijd dat ik nog geen werkplaats had, nog niet klaar was met de studie op het HMC)

En toen 3 jaar later de behoefte naar een betere website begon te groeien omdat het toch echt veel te veel moeite was om foto’s online te zetten ben ik de samenwerking aangegaan met Studio Moan!

Ik een website, strakke huisstijl en verpakkingen, zij een prachtige kast. En natuurlijk had ik mijn eigen huisstijl kunnen inzetten! Maar het maken van een huisstijl is niet mijn vak en ik wilde dat de huisstijl paste bij de meubelmaker die staat voor kwaliteit. Sommige dingen moet je gewoon laten doen door mensen die daar beter in zijn. Mensen die dan hun vak weer uitoefenen. En het resultaat mag er wezen! Bedankt Studio Moan, puik werk. 😉
En bedankt Hersenstal! Voor het ondersteunen, of eigenlijk maken van de video. Een relatief eenvoudige video die vertelt dat je een nieuwe ontwikkeling instapt. Dat je je bedrijf verder proffesionaliseerd en meer van die rare zinnen.

Groetjes.

BLOG NUMMER 1

8 SEPTEMBER 2017

Tekst! de Schurk is geeeeeek op tekst. Hij raakt er snel in verzand, maar dat kan ook veel te maken hebben met het dagdromen waar hij grote aanleg voor heeft, het kan soms lijken of er zo hard op geperst moet worden alsof het een drol is die scheef is komen te liggen… Daarnaast is grammatica soms ook wel zo ontiegelijk moeilijk dat hij er het geduld niet voor kan opbrengen!

Wel nu zijn we dus op een punt beland dat de blog-pagina van start is gegaan en daarmee is de site wel redelijk compleet! (er is nog een optie om een webshop aan deze kermis toe te voegen, maar  ik weet nog niet of ik daar wel zin in heb.) Er liggen nog wat beelden op de plank die een deze weken online komen en op deze pagina zal er zo nu en dan een nieuw stuk tekst worden toegevoegd. Kun je lekker lezen als je het uitzicht in de trein te saai vindt! ; ) Ook zal ik hier oud werk of ander werk posten. Dat zijn dan dus geen teksten, misschien is dat uitzicht dan zo slecht nog niet!

Oja, ik had ooit nog een verhaal belooft waarom ik nu een nieuw logo heb, he….? Komt eraan.

divider