Jeffrey Kooij is de Schurk – Ontwerpend Meubelmaker!

Jeffrey Kooij maakt meubels van hout. Hij maakt tafels, kasten, snijplanken en stopt graag subtiele grapjes in zijn ontwerpen. Hij studeerde aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam en ontwikkelde daar de liefde voor het vak. Met name het brengen van echte kwaliteit in de duurzame producten gemaakt van een mooi natuurproduct. Zijn stijl is kenmerkt zicht door rechte en hoekige vormen en het gebruik van contrast in kleur en materiaal.

Breaker

Wat doet de Schurk?

divider

Ontwerpen

Jeffrey is een veelzijdig meubelmaker met een grafische achtergrond. Naast meubels heeft hij zich in het verleden beziggehouden met illustraties en het uitbrengen van een magazine. Met fascinatie voor 3D en kwaliteit kwam hij in het meubelmakers vak terecht. Maar niet in dienst omdat de creativiteit van ontwerpen dan niet de ruimte kon krijgen.

Product Realisatie

Heeft u een idee voor een product? Jeffrey neemt graag de realisatie op zich. Van één enkel prototype tot kleine producties. Hij denkt met u mee hoe het ontwerp goed tot zijn recht komt en welke de productiemogelijkheden het beste aansluiten bij het product.

Maatwerk

Wilt u een inbouwkast of een salontafel, passend naar het formaat van uw huis? Jeffrey realiseert maatwerk, naar eigen ontwerp, passend in uw interieur. Neem gerust contact op voor eventuele vragen over de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Evenementen

Sinds 2009 werkt Jeffrey al in de op- en afbouw van allerlei soorten evenementen. Van zakelijke evenementen tot dancefestivals. Hij heeft veel ervaring in de bouw van tenten en decors en het bedienen van de hoogwerker en heftruck. Alle nodige papieren en gereedschap zijn hiervoor in bezit. Opdrachtgevers: Layhgo, Brok Decor, Free Mind, DOK, e.a.

Breaker

Over de Schurk

divider

Naar aanleiding van onze wensen, kwam de Schurk met het perfecte kast ontwerp!

Moan – Design bureau

In onze keuken werken wij elke dag met de snijplanken van de Schurk!

Jasper Kaan – Chefkok de Klub

divider